Welkom op de site van
Home » Contact

Reactie plaatsen

Reacties

eus
2 maanden geleden

weet u hoe ik aan die routeborden van de tram kan komen

mis ze nog allemaal van de lekstraat dus de 3,4, 7,9, 12,14
en een aantal van de havenstraat 13, 17,

Marcel de Jong
3 maanden geleden

Beste Kees ik benader je, omdat ik op deze site een bouwplaat tegen kwam van de Zilvermeeuw-metro. Daar wij nu stel 23 deze week hebben overgebracht naar het Nederlands Transport Museum, willen wij graag deze bouwplaat opnieuw uitgeven. Alle opbrengsten komen ten goede aan het metrostel. Dit stel krijgt voorlopig een statische functie. Heb jij nog een puntgave versie liggen die als voorbeeld kan dienen voor reproductie? We gaan er uiteraard voorzichtig mee om. We moeten nog wel nagaan wie de rechten heeft. Gaarne je bericht. Met vriendelijke groet, Marcel de Jong ( Werkgroep Zilvermeeuw 23 )

Donald Beekman
6 maanden geleden

Hallo, ik ben bezig met een eigen beheer boekje over de geschiedenis van punkmuziek in Paradiso, ik zou daar dolgraag uw foto van lijn6 op de Weteringschans in 1978 willen gebruiken. Is dat mogelijk? Dank en groeten.

Jaap
6 maanden geleden

Wilde U vragen is de bouwplaat goederentrein van de NS bij U te bestellen?????? Ben naar zoek naar zoiets

Mvgr

jaap

Rob
7 maanden geleden

Hoi mooie oude folders van het Gvb. Ik heb best wel belangstelling voor die folder uit 1974 Bijlmer met lijn 55 en zo. Is het te koop? Groet Rob

Cees Jan van den Hoek
7 maanden geleden

ik heb nog wel meer foto's van wagens van Doelen Coach, belangstelling?

Joep Heijmen
9 maanden geleden

Beste Spoorkees,

Mijn vader is binnenkort jarig. De suikerzakjes in jouw bezit- zijn afkomstig van de rederij van zijn grootvader. Graag zou ik hem willen verassen door deze zakjes ingelijst aan hem kado te doen. Ik zou hem daar ontzettend mee verassen.

Verkoopt u deze?

Ik verneem graag van u! U kunt mij bereiken op 0031-625196577.

Bedankt alvast!

Joep Heijmen

a.k.bouwman@chello.nl
10 maanden geleden

graag zouden wij voor de buurtkrant in Amsterdam West de foto van tramlijn 10 in de J.M. Kemperstraat eenmalig gebruiken, uiteraard met naamsvermelding

Jos Geilen
een jaar geleden

Hallo,
Ruil je ook suikerzakjes van Wagons-Lits?
Mvg
Jos