Welkom op de site van
Home » Contact

Reactie plaatsen

Reacties

Peer Friese
2 maanden geleden

Hey,I would very much like to ask, if is possible to get a permission for the use of some of the pictures of the Stubaitalbahn Innsbruck from your Austria section? And if there are high resolution variants of these pictures? I ask only for private use of printing them out for me, because I am a great fan of the old Stubaitalbahn.
With best regards, Peer.

Arnold
7 maanden geleden

2 foto's met trams met aan de zijkant 3 letters: S C A
heb je enig idee waar dat voor staat?

Arnold
7 maanden geleden

een partijtje gekocht met daarin ook foto's van trams, niet direct mijn verzamelgebied; o.a. Esslingen-Nellingen-Denkendorf en nog meer;
interesse om ze over te nemen?;
opnames uit 1972

Henk Kolkman
7 maanden geleden

De onderschriften bij de zeer interessante foto's op de webpagina Industrietractie NL bevatten enkele fouten:

"Op 5-7-1989 bezat de sigarettenfabriek van Marlboro in Roosendaal een rangeerlok". De sigarettenfabriek was Philip Morris in Bergen op Zoom; Marlboro is een merk van die fabriek. Toen de loc daar door een andere vervangen werd, ging ze naar de wagenwerkplaats van de firma Conrail in Roosendaal.

"Op de Maasvlakte bij Pakhoed rangeerde op 23-7-1992 dit rangeerlokje." Deze loc van het Franse fabrikaat Moyse was niet van Pakhoed maar van buurman Dow Chemical (nu LBC). Het bedrijf is niet gevestigd op de Maasvlakte, maar in de Botlek.

met vriendelijke groeten
Henk Kolkman
www.industriespoor.nl

Henk Langstraat
7 maanden geleden

hoe kan ik aan een USB stick van gvb komen
gr. henk

eus
9 maanden geleden

weet u hoe ik aan die routeborden van de tram kan komen

mis ze nog allemaal van de lekstraat dus de 3,4, 7,9, 12,14
en een aantal van de havenstraat 13, 17,

Marcel de Jong
11 maanden geleden

Beste Kees ik benader je, omdat ik op deze site een bouwplaat tegen kwam van de Zilvermeeuw-metro. Daar wij nu stel 23 deze week hebben overgebracht naar het Nederlands Transport Museum, willen wij graag deze bouwplaat opnieuw uitgeven. Alle opbrengsten komen ten goede aan het metrostel. Dit stel krijgt voorlopig een statische functie. Heb jij nog een puntgave versie liggen die als voorbeeld kan dienen voor reproductie? We gaan er uiteraard voorzichtig mee om. We moeten nog wel nagaan wie de rechten heeft. Gaarne je bericht. Met vriendelijke groet, Marcel de Jong ( Werkgroep Zilvermeeuw 23 )

Donald Beekman
een jaar geleden

Hallo, ik ben bezig met een eigen beheer boekje over de geschiedenis van punkmuziek in Paradiso, ik zou daar dolgraag uw foto van lijn6 op de Weteringschans in 1978 willen gebruiken. Is dat mogelijk? Dank en groeten.

Jaap
een jaar geleden

Wilde U vragen is de bouwplaat goederentrein van de NS bij U te bestellen?????? Ben naar zoek naar zoiets

Mvgr

jaap

Rob
een jaar geleden

Hoi mooie oude folders van het Gvb. Ik heb best wel belangstelling voor die folder uit 1974 Bijlmer met lijn 55 en zo. Is het te koop? Groet Rob